If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Като се сетя че мойте скорости до трета са по-дълги от на drigata не ми се мисли! )
1-ва до 7800 - 80+ км
2-ра до 7800 - 130+ км
3-та до 7800 - 175км
4-та до 7800 - 210+ км
5- незнам още колко и е макс. скорост
И това са реални километри!
Но за стартове нещо не стават тези скорости, прекалено дълги са! Ще си правя къса кутия да пробвам, да видя какъв е резултата! Иначе за пътуване е добре, но като цяло колата ми не става за пътуване!
Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD
здравейте колеги ,и аз имам един въпрос..някой може ли да ми каже колко е предавателното число на моята - 33 1.4 и.е. '93 година.когато карам на 5 с 3000 об.мин. съм с около 95 км/ч. а тук вие давате некакви големи числа и се учудвам
Ей сега ще ви доубия!Тоя мотор се произвежда в цеха , където се произвеждат моторите за тракторите Фиат.Преведено-моторите са много добри!Трицилиндрово добри мотори,произвеждат само Фиат,Форд и Доич.После мая хванаха и Деу,ама не ги докарват,
Тоя мотор няма нищо общо с тракторите ФИАТ.А трицилиндрови мотори правят и Перкинс примерно,както и ред други производители на индустриални двигатели.
Тоя мотор няма нищо общо с тракторите ФИАТ.А трицилиндрови мотори правят и Перкинс примерно,както и ред други производители на индустриални двигатели.
Там не съм бил,разбира се,но брата на мой приятел е трето поколение,което работи за Фиат.От него имам тая екзотична информация.Може и да греши,но го спомена като куриоз.Без турбото и с друг разпределителен вал,както и промяна в клапаните си става типичен работяга с мощност около 40 кс.
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment